top of page
Search
  • Writer's pictureAnna - Onnenkeksi

Satumainen Juupajoen Rotko kutsuu lapsiperheitä la 23.5.2020 - Onnenkeksi- ulkoiluhaasteen muodossa

Lauantaina 23.5.2020 järjestetään koko perheen ulkoiluhaaste Juupajoen luonnonsuojelualueella. Korona huomioitu Onnenkeksi-ulkoiluhaaste Juupajoen Rotkolla on maksuton tapahtuma, ja osallistujat saavat viimeisellä rastilla Wapriikiin luona palkinnoksi Onnenkeksi-boxin ja diplomin osallistumisesta.


Perheet saavat Wapriikin luona päätöspisteellä Onnenkeksi-boxin ja diplomin muistoksi osallistumisesta.
Perheet saavat Wapriikin luona päästöspisteellä Onnenkeksi-boxin ja diplomin muistoksi osallistumisesta.


Reitti on noin 500 metrin mittainen ja soveltuu vanhempiensa kanssa osallistuville pienillekin lapsille. Kohteessa ei pääse kuitenkaan liikkumaan pyörätuolilla tai rattailla, koska matkalla on esimerkiksi portaita.


”Perheet lähetetään matkaan n. 15 minuutin välein ja täten huolehditaan korona-aikana etäisyyksistä, noudatamme THL:n ohjeita ja suosituksia. Lähdön yhteydessä perheelle kerrotaan info ja annetaan Onnenkeksi-suunnistus lomake. Reitille on laitettu 5 rastia, missä Onnenkeksi-pupu odottaa suunnistajia. Reitin päätöspiste on Walleniuksen Wapriikilla, missä annetaan diplomit ja Onnenkeksi-boxit perheille”, kertoo Anna Uusiheimala Onnenkeksi Oy:stä.


Rotkon tontut ovat Katriina Vuorikiven käsialaa, myös kuva Katriina Vuorikivi.
Rotkon tontut ovat Katriina Vuorikiven käsialaa, myös kuva Katriina Vuorikivi.

Alueella elää myös metsämenninkäisiä


Juupajoen kunta on aloittanut kunnostamaan myös Rotkon pidempää osuutta, mikä valmistunee loppukesällä 2020. ”Rotkon polun pidempi osuus tulee käyttöön myöhemmin, nyt on siis oiva tilaisuus saada alkupuraisu upeasta Rotkostamme. Alueella elää myös peikkoja ja metsämenninkäisiä, joihin voi törmätä myös polun varrella. Olennot ovat kilttejä ja pitävät siitä, kun heidän antaa olla omassa rauhassaan”, kertoo Katriina Vuorikivi Juupajoen kunnalta.


Päätöspiste Walleniuksen Wapriikilla


Onnenkeksi-ulkoiluhaasteen päätöspiste on tien toiselle puolelle sijoittuvalla Walleniuksen Wapriikilla. Wapriikilta paikan päällä on Jasmin Jämsén antamassa osallistujille Onnenkeksi-boxit ja diplomit. Juupajoen palvelut ja tapahtumat kehittyvät kesää myöten, jolloin myös Walleniuksen Wapriikki avaa kahvilan ja galleriansa. Jämsen odottaa innolla paikallisten ja lähialueen perheiden tapaamista ja kertoo mielellään Wapriikin kahvilasta ja galleriasta, mitkä avaavat ovensa kesäkuussa.


La 23.5.2020 Tapahtuma-aika klo:10.00-15.00 Osoite: Koskitie 45, 35500 Korkeakoski


Tapahtuman tarkemmat lisätiedot ja Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/4088960374455137/


Tapahtumailmoittautumiset anna@onnenkeksi.fi (Näin pystymme antamaan lähtöajan perheille ja pitämään korona-huomioidut välimatkat)

Lisätiedot: Anna Uusiheimala, p. 040 534 0619, anna@onnenkeksi.fi Katriina Vuorikivi, Projektityöntekijä, Juupajoen kunta, p. 040 7746450 katriina.vuorikivi@juupajoki.fi
0 comments

Comentarios


bottom of page