top of page
Search
  • Writer's pictureAnna - Onnenkeksi

Kahvila johon jonotetaan Tampereella - Puputerapiaa ja 3D-tulostamista


Ensimmäistä kertaa elämässäni jonotin kahvilaan sisäänpääsyä. Jonottaminen oli poikkeuksellisesti kuitenkin mukavaa ja asiaan kuuluvaa. Asiakaspaikkoja tässä Tampereen keskustan tuntumassa olevassa kahvilassa on rajallinen määrä. Ovea ei auota itse, vaan pimpotetaan ja ystävällinen kahvila-henkilö saapuu ovelle ja päästää oikean määrän ihmisiä sisään kerrallaan.


Kahvilan asiakkaat ohjataan istumaan omille paikoilleen ja kerrotaan kuinka kahvilassa toimitaan ja saa ostaa esim. jäätelöä, kahvia ja muita herkkuja. Kahvila painottaa vegaanisia tuotteita ja myös niin visuaalisen ilmeen kuin Onnenkeksien ainesosien vuoksi, Onnenkeksit sopivat superisti kahvilan imagoon. (Onnenkekseissämme ei ole myöskään yhtään ”E-ainetta” ja ne ovat taikinaltaan laadukasta ja puhdasta tavaraa #mainosväliin)


Ehdin jonottaessani maistattamaan eräällä perheellä Onnenkeksejä ja he olivat hyvin ilahtuneita tästä, lapset pyysivät niitä lisää ja vertasivat makua Muumi-kekseihin? Äiti puolestaan keskittyi keksien sisältöön.

Join kahvilassa erittäin hyvän jäälaten ja pääsin pupujen luokse itselleni entuudestaan tuntemattomien lasten ja aikuisten kanssa. Omat lapseni olivat käyneet kyseisessä kahvilassa aiemmin oman äitini kanssa.


Kokemus oli todella miellyttävä, aito ja positiivinen. Tilassa mennään pupujen ehdoilla, ne saavat halutessaan ja tulevatkin syliin ja haistelemaan, sekä syömään kädestä.Oma pupu-hetkeni jäi vähän lyhyemmäksi kuin muiden, sillä en ollut tajunnut varata jonottamiseen aikaan ja minua tultiin hakemaan. Huikkasin lopuksi näille ”uusille tutuille”, että kiitos yhteisestä pupu-hetkestä ja lähdin kirjaimellisesti hymyissä suin kohti Juupajokea.

Ihana paikka, suosittelen lämmöllä ja seuraavaksi haluankin kokeilla 3D-tulostamista samassa kahvilassa.

Lue lisää

http://www.3dcrush.fi/fi/etusivu/ Itsenäisyydenkatu 10, 33500 TAMPERE0 comments

Comments


bottom of page