top of page
Search
  • Writer's pictureAnna - Onnenkeksi

Retki Virroille? Vielä on kesää jäljellä

Oletko käynyt Virroilla? Virrat sijaitsevat esimerkiksi noin reilun puolen tunnin päästä Tuurista tai Ähtäri Zoo:sta, eli siinäkin mielessä kannattaa poiketa. Yövyimme Hotelli Tarjanteessa, joka sijaitsee ns. ytimessä ja kaikki oli kävelymatkan päässä. Tarjanne on siisti, historian havinaa omaava hotelli. Oli puhdasta ja rauhaisaa +huoneessa oli pieni keittiönurkkaus. Lisämaksusta oli myös yläkerran saunatilat käytössä. Lomailijoiden sesonki oli juurikin loppu ja syksyllä hotelli majoittaa pääasiassa työmatkailijoita.

Selkeä helmi Virroilla on Rantaterassi Baarpuuri, mikä on rakennettu viehättävästi kerroksittain rannan rinteeseen. Ainut miinus oli paikan suosio, mitä nyt ei voi edes miinukseksi sanoa. Turvavälit säilyivät, mutta pöytäpaikkaa joutui hiukan metsästämään. Ruoka-annokset ovat valtaisia ja maittavia, sekä juomat sopuhintaisia.


Upea maisema veneine ja hyppytorneineen kruunasi fiiliksen. Paikalla oli selkeästi paljon mökkeilijöitä ja veneilijöitä, sekä myöhemmin paikalle tuli paikallisia nuoria aikuisia illanviettoon.


Sunnuntaina katukuvassa oli paljon rippijuhliin valmistautuvia ihmisiä, jotka tykkäsivät asioida viehättävässä Kukka-Riitassa, jossa itsekin vierailin ja tapasin tämän mukavan paikallisen yrittäjänaisen. Virrat on siis ihana paikkakunta kesällä! Kotimaanmatkailu rokkaa.

Tulossa on festarinälkään vielä tälle kesälle Virtain Rock Venetsialaiset 29.8.

0 comments

Comments


bottom of page