top of page
Search
  • Writer's pictureAnna - Onnenkeksi

Mitä tulevat morsiamet vastasivat?

Olimme esillä Onnenkeksin kanssa viime lauantaina Hyvinkäällä Sveitsin häät ja polttarit - messuilla. Teimme messujen yhteydessä hääkyselyn, johon vastasivat niin morsiamet, kaasot, morsianten äidit ja muutama sulhanenkin. Milloin häät pidetään? Vastaajista n. 75% kertoi häidensä olevan vuonna 2021, loppuosa vastauksista jakaantui 2022, 2020 ja tyhjien vastauskohtien kesken.


Väriteema

Puolella vastaajista oli tiedossa jo väriteema. Loput vastaajista eivät olleet vielä miettineet tätä asiaa tai väriteemaa ei ollut tulossa. Kerrotut väriyhdistelmät jakaantuivat, eikä esiin noussut täten yhtä selkeää suosikkia. (Vihreä, eli Finnish wisdom-onnenkeksi sopii moneen väriyhdistelmään, koska usein kukka-asetelmissa ja köynnöksissä on vihreää. Pinkki eli Love edition-Onnenkeksi on herkullinen romanttiseen teemaan ja tämä väri olikin ennakkoäänestyksessä ylivoimainen valinta.)


Lapselliset häät? n. 20% vastaajista viettää kyselyn mukaan lapsettomia häitä.

Onnenkeksin teknisten ominaisuuksien arvostaminen 1. Hygieeninen yksittäispakkaus ja laktoosittomuus ja oli yhtä arvostettua. 2. Lisäaineettomuus ja vegaanisuus jakoivat yhtä lailla yhdessä kakkossijan.
0 comments

Comments


bottom of page