top of page
Search
  • Writer's pictureAnna - Onnenkeksi

Anne Laakso Strömforsin ruukin A'la Talli: Onnenkeksejä tarvitaan tänä vuonna!

A'la Talli on kädentaito- ja herkkupuoti Strömforsin ruukissa, Ruotsinpyhtäällä, Loviisassa. Myynnissä on tuotteita suomalaisilta yrityksiltä.


(Strömforsin ruukki sijaitsee 20 minuutin ajomatkan päässä Loviisan keskustasta. Helsingistä E18 moottoritietä on vain tunnin ajomatka. Kotkasta Strömforsiin E18 moottoritietä matkaa kuluu vain puolisen tuntia ja Kouvolasta Länsi-Kymen kulttuuritietä pitkin 50 minuuttia.)

"Vaikka koronalla on ollut maailmaan menoon negatiiviset vaikutuksensa, niin näin että Onnenkeksejä tarvitaan tänä vuonna. Vegaanius ja laktoosittomuus on ollut myös plussaa. Bongasin Onnenkeksit Positiivisten ihmisten Kouvola facebook-ryhmästä, kun niitä oli tullut myyntiin Kouvolan Kukkakauppaan. Kyseinen kukkakauppa oli minulle entuudestaan tuttu.


Uusi tuote on otettu mielenkiinnolla vastaan ja lapset sanoo, että sisällä on ennustus ja ihmisiä on kiinnostanut tämä "suomalainen kansanviisaus"/ finnish wisdom.


Olen laittanut Onnenkeksi-boxien lisäksi myös yksittäispakattuja Onnenkeksejä myyntiin, usein lähtee yksi tai kaksi mukaan."  Anne Laakso, A`la Talli.

Strömforsin ruukki on yksi maamme parhaiten säilyneistä ruukkiyhdyskunnista, ja sen juuret ulottuvat 1600-luvulle. Alueen kirkko, johtajan kartano ja erilaiset historialliset tuotantorakennukset, merkittävimpinä kaksi vasarapajaa, tarjoavat vierailijoille unohtumattoman aikamatkan. Ruukkialueen vaiheikas historia elää yhä tänään viehättävän puutalomiljöön, museoiden ja alueella työskentelevien käsityöläisten kautta.


A'la Talli on auki ympäri vuoden ja elokuun loppuun asti ma-su 11-17, tervetuloa vierailemaan Strömforsin Ruukissa.

0 comments

Comments


bottom of page